Vi söker projekt controller

Publicerat 2023-10-24

Vi söker en Project Controller 60-80%, som vill ansluta sig till vårt globala team med kollegor i Sverige, Thailand och Tanzania. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ekonomiteamet och med programhandläggare i Sverige och Tanzania. Ditt huvudansvar kommer vara att säkerställa partners avtalsefterlevnad och att de finansiella riktlinjerna för bidragshantering följs hos partners i Östafrika och Västra Balkan. Uppdraget innebär även att stötta och stärka partners så att de har en god intern kontroll och ansvara för utbetalningar av ekonomiskt stöd.

Vi är ett globalt team på 12 personer där varje medarbetare är värdefull och bidrar med sin erfarenhet och kunskap. Du har erfarenhet av civilsamhället och har flerårig (minst 2 år) erfarenhet av att hantera givarmedel tex från ForumCiv och Radiohjälpen, erfarenhet av arbete med revisionsinstruktioner samt arbetat med bokföring och projektredovisning.
Låter det intressant? Läs mer om tjänsten: IOGT-NTO-rörelsen söker Project controller 60-80%

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 6 november 2023 till recruitment@iogtntomovement.se
Märk din ansökan med ”Project Controller”. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande, så ansök redan idag.

Kontaktperson för tjänsten: Johanna Davén, Generalsekreterare, 0730-321 785 johanna.daven@iogtntomovement.se