Stöd oss - Din gåva är värdefull - IOGT-NTO-rörelsen

Swisha din gåva till 900 51 90

Varje krona är värdefull och möjliggör såväl året-runt-verksamhet för barn och unga som stöd för vuxna som vill minska sitt drickande.
När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter enligt gällande lagar och vår integritetspolicy

I varje skolklass finns det barn som bor med någon som dricker för mycket

Fyra till fem barn i varje skolklass lever med en vuxen som har ett riskfyllt drickande. Dessa barn går ofta hem till helger och ledigheter med en växande klump i magen.

 

Vi på IOGT-NTO-rörelsen ordnar varje vecka, året runt, tusentals spännande och roliga fritidsaktiviteter med trygga förebilder för barn, unga och vuxna. Allt i trygga drogfria miljöer. Alltid till låga kostnader så att så många som möjligt ska kunna delta.

Våra verksamhet är öppna för alla, vi vet att de är extra viktiga för de barn som har det tufft hemma.

Vi löser inte barnens situation på lång sikt, men ger dem en andningspaus, en trygg frizon där de kan slappna av och bara vara barn för en stund.

Hjälp oss att göra skillnad, tillsammans skapar vi fina barndomsminnen för fler barn!

Plusgiro

Du kan även sätt in ditt bidrag direkt på vårt plusgiro 90 05 19-0.

Vill du öronmärka pengarna för vårt internationella arbete skriver du INTERNATIONELLT i meddelandet. (Omärkta gåvor går till hela vår verksamhet.)

Pengarna når fram!

Vi har 90-konto. Det innebär att vårt arbete granskas av Svensk insamlingskontroll och att du kan vara trygg med att dina pengar används till utlovat ändamål.

När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter enligt gällande lagar och vår integritetspolicy