För föreningar - IOGT-NTO-Rörelsen

Samla in pengar till er förening

Hej och välkommen!

Vad roligt att du och din förening är nyfikna på hur ni kan bedriva insamling för att samla in pengar till er viktiga verksamhet. Kanske är det ett tak som behöver lagas, kanoter som ska köpas in eller aktiviteter som behöver finansieras? IOGT-NTO-rörelsen erbjuder två olika insamlingsmöjligheter för föreningar inom rörelsens fyra förbund. Vilket sätt passar er bäst?

Öronmärkta insamlingar

Använd vår insamlingsplattform, formulera ett mål och ett budskap, och engagera sedan föreningen i olika roliga aktiviteter för att sprida insamlingen.

Klicka och läs mer här!

Sälj populära Vit jul-produkter

Samtidigt som ni stödjer Vit jul-kampanjen i stort och bidrar till att fler barn får fira trygga jular, så tjänar ni även en slant till den egna förningen.

Scrolla ned och läs mer längre ner på sidan!

I jul kan er förening sälja populära Vit jul-produkter!

Från och med 27 oktober 2020 har alla föreningar möjlighet att beställa ett urval av de mest populära Vit jul-produkterna till specialpris, i syfte att sälja dem vidare och på så sätt tjäna en slant till den egna föreningen – samtidigt som ni både stöttar och uppmärksammar Vit jul-kampanjen i stort.

Beställningarna sker via speciallänk till IOGT-NTO-rörelsens gåvoshop (det går alltså inte att hitta återförsäljarprodukterna i det vanliga butiksutbudet). Det går givetvis bra att beställa flera olika produkter! Gå i så fall tillbaka till den här sidan – produktlänkarna öppnas i nya fönster för att du lätt ska hitta tillbaka hit utan att behöva lämna shopen – och klicka in dig på nästa produkt.

Möjliga betalsätt: Swish och kortbetalning.

Peppis-pin

Ni köper 25 Peppis-pins för 625 kr* = 25 kr/st. Sälj dem för 75 kr/st och tjäna 50 kr per pin.

Beställ era pins här!
(Länken öppnas i nytt fönster)

Pärlkit för Vit jul-armband

Ni köper 25 pärlkit för 750* kr = 30 kr/st. Pärla dem (rolig föreningsaktivitet!), sälj dem för 100 kr/st och tjäna 70 kr per armband.

Beställ era pärl-kit här!
(Länken öppnas i nytt fönster)

Peppis-reflex

Ni köper 25 Peppis-reflexer för 375* kr = 15 kr/st. Sälj dem för 45 kr/st och tjäna 30 kr per reflex. Reflexerna tror vi dock passar som allra bäst att skänkas bort till barn på Vit jul-aktiviteter.

Beställ era reflexer här!
(Länken öppnas i nytt fönster)

Mjukis-Peppis

Ni köper 25 goa mjukis-Peppis för 1625 kr = 65 kr/st.
Mjukis-Peppis ska inte säljas vidare utan skänkas till blåljuspersonal, skyddade boenden eller ges till barn på Vit jul-aktiviteter.

Beställ era mjuks-Peppisar här!
(Länken öppnas i nytt fönster)

Instruktion: så pärlar ni armbandet!

Vit jul-armbanden levereras i kit med tråd, bokstavspärlor (V I T J U L) och vanliga pärlor i blandade färger. För att armbanden ska bli så snygga och enhetliga som möjlighet när ni sedan ska sälja dem så rekommenderar vi att armbanden pärlas enligt instruktionerna. Ladda ner PDF:en, skriv ut och lägg fram på bordet när det ska pärlas!

Ladda ner instruktioner

*) Frakt tillkommer.