Världens Barn

28591408560_b039f703d4_o

 

Ett stort TACK till alla er som var med och bidrog till 2016-års fantastiska resultat: 65 miljoner kronor till Världens Barn!

Insamlingen 2017 ligger under perioden 25e september - 7e oktober. Galan går på SVT den 6e oktober. Material, kontakt till regionsamordnare och annan information finns redan nu på www.varldensbarn.se.  Mer info om årets insamling hittar du lite längre ner på sidan.

Riksinsamlingen Världens Barn genomförs av Radiohjälpen i samarbete med fjorton av Sveriges ledande humanitära organisationer, varav IOGT-NTO-rörelsen är en. Tillsammans gör vi en unik kraftsamling med närmare 45 000 frivilliga samtidigt som Sveriges Television och Sveriges Radio gör allt de kan för att uppmärksamma kampanjen. Hela IOGT-NTO-rörelsen är med i insamlingen, och pengarna som samlas in går oavkortat till projekt som utvecklar och stärker barn i världen. Vi finansierar tio internationella projekt med hjälp av pengar från Världens Barn. Dessa finns i Sydostasien, Östafrika och på Sri Lanka. Du kan läsa mer om ett par av projekten längre ner på sidan.