Minnesblad - IOGT-NTO-Rörelsen

Minnesgåva

Vill du hedra en anhörig eller en kär vän som har stått dig nära?

Ett minnesgåva är ett fint sätt att skicka en sista hälsning och visa omtanke om de anhöriga. Minnesbladet levereras hem till dig, till de anhöriga eller till begravningsbyrån.

Din gåva används i vår verksamhet i Sverige eller internationellt, beroende på vilket minnesblad du beställer, och du kan vara säker på att den gör skillnad i en annan människas liv.

Om du som anhörig vill att vänner och bekanta ska skänka en gåva till IOGT-NTO-rörelsen istället för blommor till begravningen, uppger du kontonummer 90 05 19-0 i annonsen. Behöver du hjälp eller undrar över något, hör av dig till Medlems- och givarservice på 08-670 60 38 så löser vi det tillsammans.

Beställ minnesblad

  • Ange gåvans innehåll

  • Här skriver du i de personliga minnesord som du vill ska stå på kortet. Kom ihåg att skriva vem det är ifrån. VILL DU HA ETT TOMT KORT ATT SJÄLV SKRIVA I? Skriv då "Tomt kort" i rutan.
  • Observera att det kan ta upp till en arbetsvecka innan minnesbladet skickas.
  • Ange adress dit gåvobevisminnesbladet ska skickas

  • Ange dina kontaktuppgifter

  • Övriga önskemål eller kommentarer

Klicka på ”Skicka” för att slutföra din beställning.

Du slussas då vidare till en sida med information om hur du betalar din gåva.
Om du inte kan fylla i formuläret kan du i stället beställa genom att mejla oss på info@iogtntororelsen.se

Varmt och innerligt tack!

Så används din gåva

Ditt stöd går till IOGT-NTO-rörelsens arbete i Sverige och internationellt. Du bidrar till vår verksamhet för barn och unga, stöttar de som vill komma ur sitt missbruk och stärker deras anhöriga. Tillsammans utmanar vi alkoholnormen och kämpar för att ingen människas liv ska begränsas av alkohol eller andra droger.

När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter enligt gällande lagar och vår integritetspolicy