Jobba med oss!

Publicerat 2022-05-31

IOGT-NTO-rörelsen söker Organisationssamordnare med fokus på ekonomi 60%

IOGT-NTO-rörelsen (INRIF) arbetar med att stärka människor och samhällen att förebygga skador från alkohol och andra droger. Genom vårt arbete minskar fattigdom, ohälsa, våld mot kvinnor och barn och människors motståndskraft mot alkohol och droger stärks. Vi arbetar på lokal och nationell nivå 14 länder i Sydostasien, Östafrika, på Västra Balkan och Sri Lanka för att öka kunskap, stärka organisationer och mobilisera för folkhälsobaserade lagar.
Vår vision är en demokratisk värld präglad av solidarisk och jämställdhet där alkohol och andra droger inte hindrar människors välfärd, frihet och säkerhet.

Organisationssamordnare med fokus på ekonomi 60%
Vi går in i en ny spännande utvecklingsfas i vår organisation och vi söker nu en organisationssamordnare som vill vara med oss på denna resa. Du kommer arbeta tillsammans med kollegor både i Sverige och utomlands där du kommer stödja organisationen med både samordning och ekonomi. I ditt uppdrag ingår sedvanliga ekonomiassistentuppgifter såsom avstämningar, leverantörs- och kundfakturering,
utbetalningar, kontakt med bank och bokföring.
Du kommer ansvara för GDPR och arbeta med administrativ samordning i organisationen och stödja Generalsekreteraren och regionkontoren i utvecklingen av organisationen.

Vem vi söker?
Vi söker dig som har en relevant utbildning, tex gymnasieekonom, eller alternativ arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. För tjänsten behöver du vara initiativtagande, bra på att strukturera, planera samt ha goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Du trivs med att arbeta i team likväl som att du har lätt för att arbeta självständigt och driva processer framåt. Det är meriterande om du har bott och arbetat utomlands och har goda kunskaper i ett eller flera av följande system Rillion one, Oxceed och Fortnox.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 60% med tillträde 15 augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Du har fri förläggning av din arbetstid och är placerad på vårt kontor i Stockholm med viss möjlighet till hemarbete. Vi sitter i naturskön miljö med närhet till både vatten och löparslingor. Vidare erbjuder vi både friskvårdstid, friskvårdsbidrag och en god arbetsgemenskap.
Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Naturligtvis delar du nykterhetsrörelsens värderingar och förväntas vid anställningens start vara medlem i något av IOGT-NTO-rörelsens fyra förbund.

Passar den här tjänsten dig?
Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 15 juni 2022 till gunnar.lundstrom@iogt.se Märk din ansökan med ”Organisationssamordnare”.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande, så ansök redan idag.

Kontaktperson för tjänsten: Gunnar Lundström, Tf. Generalsekreterare, 072- 526 44 93
gunnar.lundstrom@iogt.se

Kontaktperson för IOGT-NTO lokala fackklubb: Anna Classon,
Unionen, 073-372 62 95