Företag - Ditt företag kan hjälpa oss att hjälpa fler - IOGT-NTO -rörelsen

Tillsammans skapar vi fina barndomsminnen för fler barn

I Sverige lever fyra till fem barn per skolklass i ett hem där någon vuxen har ett riskfyllt drickande. Många barn går hem från skola, förskola och fritids med en klump i magen inför helger och ledigheter.

IOGT-NTO-rörelsen erbjuder varje vecka, året runt, tusentals spännande och roliga fritidsaktiviteter med trygga förebilder för barn och unga. Med ert bidrag får vi möjlighet att nå ännu fler med vår verksamhet. För de barn som är mest utsatta hemma vet vi att det har stor betydelse.

Intresseanmälan för företagsgivare

Ditt företag kan hjälpa oss att hjälpa fler

Genom att stödja vår verksamhet gör ni det också möjligt för oss att arbeta proaktivt för att hindra att alkohol och droger utgör ett utvecklingshinder i låg- och medelinkomstländer. I samverkan med lokala organisationer på plats ger vi fler människor möjlighet att ta sig ur fattigdom.

Stöd vårt arbete redan idag!

 

 

 

”Här får alla barn vara med. Ibland kan det finnas tecken på något, att någon behöver lite mer uppmärksamhet. Då kanske det behövs lite mer prat och kanske lite mer varm choklad”

Det säger, Lina Boberg som är ledare på ett av IOGT-NTO-rörelsens sommarläger.

När du ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas dina personuppgifter enligt gällande lagar och vår integritetspolicy