Företag


Vill ert företag göra skillnad?

Vi erbjuder företagssamarbeten på flera olika nivåer.

Vid mindre gåvor får ni vårt nyhetsbrev, fyra gånger per år, där vi berättar om verksamheten och vad ni som företag varit med och bidragit till. Vi lägger upp er logga på hemsidan och skickar ett diplom och elektroniska banners till er så att ni kan visa upp ert stöd till IOGT-NTO-rörelsen.

Vid större bidrag får ni en mer skräddarsydd återrapportering, om ni önskar, anpassad för er, era medarbetare och kunder. Vi kan komma ut till er och berätta om någon del av verksamheten, till exempel på en personalsamling eller liknande.

Om ni önskar ett djupare samarbete så kommer vi gärna ut och träffar er personal och/eller kunder. Vi skräddarsyr ett samarbete och kan hålla föreläsningar som bygger på våra forskarrapporter, dyka ner i global alkoholpolitik, berätta om vår sociala verksamhet eller prata om alkoholpolicyer på arbetsplatser.  Vi involverar gärna er personal i t.ex. en kampanj.

För mer information, kontakta Natasha Jevtic Esbjörnsson, insamlingsansvarig, genom att mejla här.

När ni ger en gåva till IOGT-NTO-rörelsen behandlas era personuppgifter i enlighet med gällande lagar och vår Integritetspolicy.